Google+ Tokaj-Hegyaljai Likőr-és Pálinkamanufaktúra

Manufaktúra

A Tokaj Spiritről bővebben

 

A Tokaj Spirit – egy kis arculatfrissítést követően – a 2012-ben alakult Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúrából nőtte ki magát a magyar italpiac egyik leginnovatívabb szereplőjévé.

Manufaktúra épület

Fiatal, lelkes és kreatív csapatunk célja, hogy az általunk készített rövidital-különlegességeken keresztül megmutassuk az évszázados italkultúrával rendelkező Tokaji borvidék egy új, eddig ismeretlen arcát. Mi minden hozható ki egy kis innovációval egy egyedülálló adottságokkal rendelkező régióból? A válasz itt van! Kövess minket, és légy részese a történetünknek!

A Tokaj Spirit egyedülállósága abban rejlik, hogy italainkat kizárólag Tokaj-Hegyalján termett, kiváló minőségű gyümölcsökből készítjük. Beszállítóink olyan környékbeli termelők, akikkel személyes kapcsolatot ápolunk, így maximálisan megbízunk az általuk termelt gyümölcsök kimagasló mivoltában.

Fiatalosság, lendület, elkötelezettség, tudás és szakértelem. A Tokaj Spiritnél nem ismerjük a lehetetlent. Csapatunk valamennyi tagja az italkészítés elkötelezett híve, kellő kreativitással és lelkesedéssel megáldva, hogy olyan ital kerüljön vásárlóink poharába, melynek minden cseppje méltó a Tokaj régióhoz fűződő italkultúra évszázados hagyományának továbbvitelére.

Számunkra fontos, hogy haladjunk a változó kor igényeivel. Hiszünk az egyedülálló, innovatív italfejlesztésekben, legyen szó gourmetlikőrről, palackonként öt kilogramm gyümölccsel ágyazott likőrkülönlegességekről, mogyoró- és kakaóbab párlatokról, pálinkabefőttről, mandarinpárlat alapú, afrodiziákumos koktélról, vagy akár infúziós állványból csapolható nyolcvan fokos pálinkáról.

pálinkák